Terjemahan Sunda Online

© 2007-2009. Program diserat ku Dian Tresna Nugraha. Dipedar kalawan lisénsi bébas GNU Vérsi 2


Vérsi Béta : Tarjamahan Indonésia-Sunda sacara otomatis tina:
Mangga Lebetkeun Alamat Web Anu Bade di Terjemahkan kana Bahasa Sunda

Vérsi Béta : Tarjamahan Indonésia-Sunda sacara otomatis tina: